Dit is Sijperda Verhuur B.V.

Sijperda Verhuur is de verhuurspecialist in het Noorden van Nederland met ruim 33 jaar ervaring in de verhuur van materieel voor de bouw, industrie en evenementen. Door het bieden van een uitstekende service en kwaliteit onderscheidt Sijperda Verhuur zich van andere verhuurbedrijven.

 

Het team van Sijperda Verhuur staat voor de klant klaar en denkt actief mee om tot de beste oplossing te komen. Of het nu gaat om een kleine klus, een groot project of evenement, Sijperda Verhuur biedt altijd de juiste oplossing op maat. Sijperda Verhuur beschikt over modern en goed onderhouden materieel. Hierdoor kan snel worden geschakeld en is de klant verzekerd van de beste kwaliteit.

Sijperda Verhuur is een betrouwbare partner, die aandacht heeft voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Niet alleen als het gaat over materieel, diensten en processen. Wij staan voor een duurzame relatie met onze klanten, opdrachtgevers, relaties en medewerkers.

Werken bij Sijperda Verhuur!

Is werken in een uitdagende functie met daarin afwisseling, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid?

Bij Sijperda Verhuur staat de klant centraal. Klantwaarde realiseren wij door persoonlijk contact en door in te spelen op de wensen en behoeften van onze klanten. En dat zien we ook terug in de omgang met elkaar.

Als verhuurspecialist in het Noorden van Nederland met ervaring in de verhuur van materieel voor bouw, industrie en evenementen bieden wij jou de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen en onderdeel te worden van ons enthousiaste team.

Wil jij ook werken bij Sijperda Verhuur? Wij ontmoeten je graag!