Kernwaarden

Betrouwbaar

Sijperda Verhuur heeft een goede naam in het Noorden van Nederland. Als werkgever streven wij naar een duurzame relatie met onze klanten, maar ook met jou als medewerker.

We zijn eerlijk en doen wat we zeggen, zodat je op ons kunt vertrouwen. Je krijgt van ons persoonlijke aandacht en waardering.

Deskundig

Om klant- en servicegericht te kunnen werken, zorgen wij dat je op je eigen vakgebied kennis krijgt en ervaring opdoet. Wij regelen voor jou de (verplichte) opleidingen hiertoe. En wil jij je verder ontwikkelen en stappen maken in je loopbaan, dan faciliteren wij jou hierin. 

Gemak

Door samen te werken met je collega’s in een fijne sfeer en werkomgeving stellen we jou in staat om je werk met plezier uit te voeren. We geven jou de mogelijkheid om input te leveren en mee te werken aan het doorvoeren van optimalisaties in je werk. 

Compleet

Als medewerker van Sijperda Verhuur heb je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden en een zelfstandige en verantwoordelijke functie met een interessant en afwisselend takenpakket. En als je wilt krijg je van ons de mogelijkheid om door te groeien en volgende stappen te maken in je loopbaan. Maar er is niet alleen aandacht voor je loopbaan, we hebben ook aandacht voor de balans werk en privé.

Veilig

We hebben en creëren een werkomgeving, waarin jij jezelf kunt zijn. Een veilige omgeving, zodat jij met zelfvertrouwen op een plezierige wijze kunt werken in een positieve sfeer en omgeving.

Veiligheid staat voorop in de wijze waarop wij werken en handelen. We staan voor een cultuur waarin we ons niet alleen richten op onze eigen veiligheid, maar ook die van anderen.

Milieubewust

Er is aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er wordt gekeken naar en ingespeeld op ontwikkelingen, die voorzien in een behoefte maar ook duurzaam zijn. Dit gaat zowel in de richting van onze klant als onze medewerker.